Aden + Anais

Aden + Anais


 

Aden+Anais is een geliefd merk als het gaat om lichte, geweven katoenen doeken. Ouders, verpleegkundigen, kinderartsen en industriële ontwerpers, iedereen is positief. Ontdek zelf hoe de Aden+Anais producten jou en je kindje verder helpen in het dagelijkse leven.

 

Zacht en duurzaam

Veel Aden+Anais doeken en dekentjes zijn gemaakt van duurzaam, 100% katoenen mousseline. Dit materiaal heeft een groot voordeel: na meerdere wasbeurten wordt het materiaal steeds zachter en neemt het beter vocht op. Katoenen mousseline is ook heel luchtdoorlatend. Is dit materiaal nat, dan droogt het in een mum van tijd weer op.

 

Veelzijdig

De meeste katoenen doeken van Aden+Anais hebben meerdere functies. Gebruik de doeken als omslagdoek of als handdoek na het badderen, of baker je kindje ermee in voor het slapen. Bovendien zijn de doeken zacht genoeg om het gezicht van je kindje ermee af te vegen. De doek kan ook gebruikt worden als speelkleed of als deken voor de kinderwagen of de autostoel.

 

Veilig

Aden+Anais vindt veiligheid van groot belang. Het bedrijf onderwerpt dan ook elk product aan uitgebreide testen, voordat het deze op de markt brengt. Of het nu gaat om de correcte manier van inbakeren of om de meest veilige materialen voor de babyhuid. Aden+Anais zoekt alles uit met als doel om een uiterst veilig product voor jou en je kindje te ontwikkelen.


Product vergelijking (0)


Aden+Anais Serenity Star

Aden+Anais Serenity Star

 De serenity star is een functionele ster die werkt als nachtlampje, klok, muziekbox , temperat..

€72,54 Excl. btw: €59,95

1 t/m 1 van 1 (1 pagina's)